Voorstellingen | Gebeurtenissen | Trainingen | Coaching

gebeurtenissen

De Radius van Allardsoog 2017

De Peergroup heeft een prachtig pioniersproject opgezet op het drie provinciënpunt van Drenthe, Friesland en Groningen: De Radius van Allardsoog. Er ligt in een zeer bijzonder cultuurhistorisch gebied en er is een prachtige geschiedenis over de Volkshogeschool. Van mei -juli 2017 mocht ik nieuwsgierige bewoners begeleiden bij het 'Het Kofferonderzoek'. Op 14, 15 en 16 juli was er een theatrale wandeling voor alle geïnteresseerden. 

Vanaf oktober 2017 zal er een voorstelling in de Radius van Allardsoog te zien zijn. Lees hier meer over het pioniersproject.

  


AArdbloei, Verhalen van de Drentsche Aa 2015

Artistiek en projectleider voor dit sociaal, historisch, geologisch kunstzinnig project in het Nationaal Beek en EsdorpenLandschap de Drentsche Aa. Lees meer en bekijk hier de trailer.

 

Onderwijshelden

Onderwijshelden.nl heeft een site ontwikkeld met verhalen van enthousiaste docenten om mensen uit het onderwijs te inspireren. Ik mocht ook een stukje schrijven over mijn eigen ervaring als scholier en nu als docent. Lees alle verhalen op: onderwijsheldenboek.nl

 

Niemandsland ll, op weg naar huis 2013

200 dagen reisde ik door Nederland en daarbuiten en woonde ik bij vrienden en onbekenden. Iedere week woonde ik ergens anders en deed ik werkzaamheden voor kost in inwoning. Een onderzoeksreis naar 'wat is thuis'. Zo woonde ik een week op een binnenvaartschip, een droom kwam uit!  De tijd is voorbij gevlogen en de intensiteit was groot. Dagelijks nog leef ik met de ervaringen die ik tijdens deze reis heb opgedaan en de inzichten die het me gebracht heeft.

 

Niemandsland, verhalen uit de taxi 2011

Het boek Niemandsland verscheen in eigen beheer van Taxi Centrale Zwolle. Hierin zijn interviews te lezen van bijzondere passagiers die ik ik als taxichauffeur ontmoette. Jarenlang heb ik aantekeningen gemaakt van leuke mensen en ontroerende gesprekken. Totdat ik besloot er een boek over te maken, het verdiende een groter publiek. Bekijk hier de online versie.

 

Voorstellingen | Gebeurtenissen | Trainingen | Coaching

Copyright 2014 SimonsZaken